Wat doe ik?

Levens- en ademcoach

Ik vind het fijn om met mensen te werken. Ook vind ik het belangrijk om actief naar anderen te luisteren om te horen wat de vraag achter de vraag is; waar iemand tegenaan loopt en wat sommigen zelfs stopt om NU gelukkig te zijn. We hebben allemaal wel eens zo’n moment in het leven waar het niet allemaal soepel loopt. Een moment waarop je je afvraagt of het nu aan jezelf ligt, aan een ander(?). Je wilt iets veranderen, maar weet niet precies wat of hoe.
Misschien ben ik wel diegene, ook gevormd door een verandering in mijn eigen leven, een coachopleiding en ‘gewone’ levenservaring, die jou kan helpen met jouw levensvraag.

Ik ben ook IPSO basis gecertificeerd voor als je over kanker wilt praten, en alles wat dat met jouw leven en het leven van jouw partner, kinderen, familie en vrienden doet. Ik doe dat ook als gastvrouw in het Toon Herman's huis in Amersfoort.

Tevens praat ik met kinderen die problemen hebben met de overgang van basisschool naar Voortgezet Onderwijs en/of andere puber uitdagingen tegenkomen waar ze wat hulp bij kunnen gebruiken.

Kom gewoon eens langs voor een kosteloos intakegesprek, dan kunnen we beiden kijken of we verder willen gaan.

Balance Breathing Coach

De ademhaling is een proces dat wordt gereguleerd door het autonome zenuwstelsel en vindt dus onbewust plaats. Dat is maar goed ook, anders zouden veel mensen vergeten te ademen. Ademhalen is een hele kunst, de meeste mensen gebruiken nog maar 30% van hun ademcapaciteit.
Balance Breathing is een ademhalingstechniek met een helende werking. Een techniek die zorgt voor een hoger bewustzijn, betere gezondheid, meer vitaliteit, meer energie en het zorgt voor het doorbreken van emotionele blokkades en belemmerende gedachten. Balance breathing betekent ademen naar een volledige balans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Ook voor gezondheid dus belangrijk!

Balance breathing is gebaseerd op het wetenschappelijk principe dat energie met een hoge trillingsfrequentie de energie met een lage trillingsfrequentie naar boven brengt tot hetzelfde hoge trillingen niveau. Het ritme en patroon van het inademen van BB betekent het inademen van levensenergie; wat een hoge trillingsfrequentie heeft.
Gebieden in het lichaam waar we fysieke pijn ervaren of plekken waar belemmerende emoties in diverse organen en plekken zijn opgeslagen blijken een lage trillingsfrequentie te hebben. Wat betekent dit voor het ademhalingsproces? Door het inademen worden de gebieden met een lage frequentie naar boven getrild naar een hoge trillingsfrequentie. Hierdoor vindt er heling plaats op cellulair niveau, want het electro-magnetisch veld in de cellen veranderd. Geen enkele transformatiemethode heeft dit effect.

Ik ben gecertificeerd 'Balance Breathing' coach (niveau I en II).